historie MCRT

Het ontstaan van het MCRT ( milife crisis racing team )

 


Ontstaan

  • Het MCRT is ontstaan door ene Erik Blokzijl ( oud onk rijder),  samen met Harm Ottenhoff. 
  • Daarna waren er regelmatig trainingen op het TTT circuit in Emmen
  • Erik blokzijl heeft gezorgd dat deze ss400 ( EVO klasse ) in een aparte klasse weer kon rijden in de demo's
  • Harm Ottenhoff heeft de naam vast laten leggen onder zijn beheer omdat hij vanaf dag 1 de meest betrokkene was bij MCRT

Wie is wie

  • Deze tekst is slechts ter illustratie. Wat je hier leest is een voorbeeldtekst. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Bestuur

Het Midlife Crisis Racing Team, kortweg en bekend in de volksmond als MCRT, is een stichting die is opgericht in 2018 en de belangen van de leden behartigt waarbij ervoor gezorgd wordt dat de klassieke motorwereld ondersteund wordt met Demo’s en waarbij een groot aantal oud ONK coureurs een oude sport weer hobbymatig oppakken. De Stichting kent een bestuur en dit bestuur behartigd de belangen voor de leden die de stichting een warm hart toedragen. Het bestuur wordt gevormd als volgt:


De stichting wil de belangen voor de leden dus behartigen. Een van de grootste belangen is het organiseren van Evenementen waardoor de leden hun meest dierbare “bezittingen” kunnen uitlaten. Altijd verbazen wij ons weer over de mooie en technisch ongekend goede machines die op de demo’s aankomen!
Het MCRT staat voor gezelligheid en veiligheid met ontzettend mooie en oude racemotoren!