Sponsoring: deelnemers sponsoring TT Drachten

Ottenhoff motoren en scooters is sponsor van de classic tt Drachten

Als naamgever en mede oprichter van het midlifecrisis racing team is ottenhoff motoren sponsor geworden van ons prachtige evenement in samenwerking met de sam, de classic tt Drachten

Het beloofd een heus spektakel te worden en daarom stellen we graag onze sponsoren aan u voor. Vandaag Ottenhoff Motoren en scooter!

Ottenhoff motoren en scooters is gevestigd in Badhoevedorp en onder de rook van Schiphol heeft Harm Ottenhoff zijn zaak gevestigd! Na jarenlang een eigen scuderia ottenhoff gehad te hebben heeft Harm het stokje van zijn vader overgenomen!

In de showroom kunt u terecht voor prachtige motoren en vele onderhoudsmiddelen voor uw motor, maar ook voor de canta's die in Amsterdam en omgeving nogal populair zijn!

Verder is Ottenhoff motoren en scooters ook het adres bij uitstek voor het uitvoeren van alle onderhoud vanuit de prachtige werkplaats!

Volg ottenhoff motoren en scooters op Facebook en mis geen enkele deal meer!

www.ottenhoffmotoren.nl 


Vepo diensten, plaag en ongediertebestrijding wordt sponsor van de Classic TT Drachten

Als organisatie van de classic tt Drachten stellen we u graag weer een sponsor voor. Dit keer Vepo Diensten uit het Drentsche Nieuw Weerdinge.

Vroeg of laat krijgt zo’n beetje iedereen er een keer mee te maken, ongedierte. Deze ongenode gasten zijn natuurlijk erg vervelend en u wenst er dan ook zo snel mogelijk vanaf te komen. VEPO Diensten is EVM gecertificeerd en gespecialiseerd in het professioneel bestrijden van ongedierte.

VEPO Diensten onderscheidt zich met kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. U kunt er dus op vertrouwen dat u probleem snel en vakkundig opgelost gaat worden door VEPO Diensten.

Eigenaren Johan en Marjan van Essen zijn al jaren graag geziene gasten op de paddock! Met hun enthousiasme weten ze er altijd weer een feestje van te maken en zowel Johan als Marjan nemen regelmatig deel aan de demo's door het hele land! Voor oplettende toeschouwers is de naam van vepo diensten dan ook niet onbekend, want op vele motoren in de evo klasse prijkt de naam van vepo diensten vol trots!

Bedankt voor de ondersteuning en voor meer info zie www.vepodiensten.nl 


Als classic tt Drachten prijzen wij ons rijk met de sponsoren die ons evenement mogelijk maken, daarom staat Perfect Dream Bikes vandaag in de spotlight!

Onder de rook van het TT circuit van Assen heeft Rene Bruinsma zijn bedrijf Perfect Dream Bikes gevestigd! Zoals de naam al zegt is Perfect Dream Bikes gespecialiseerd in het bouwen van de meest prachtige creaties. Al uw dromen kunnen uitkomen als u Rene en zijn team inschakeld.

Of het nu gaat om dikke custom chopper of een prachtige classic racer, ze zijn van alle markten thuis en daarnaast dealer van merken als LS2 helmets, RST motorpakken en fusport laarzen. Dit is uiteraard maar een kleine greep uit het assortiment.

Neem een kijkje in de showroom van Perfect Dream Bikes en laat u verassen!

Zoals op de foto te zien is Rene tevens een fanatiek demo rijder met de meest prachtige machines. Rene bedankt voor de ondersteuning.

www.perfectdreambikes.nl 


Alzerda en Dam opnieuw sponsor van de classic TT Drachten!

Al sinds de eerste editie helpt Alzerda en Dam als sponsor om de Classic TT Drachten mogelijk te maken! Het terrein van Alzerda en Dam fungeert al jaren als paddock! Daarnaast mogen we gebruik maken van alle faciliteiten en daar zijn we enorm dankbaar voor, maar wat doet Alzerda en Dam nu eigenlijk?

Alzerda & Dam is al bijna 100 jaar actief in truck & trailer services en dus zeker geen nieuwe speler op de markt. Door frequente scholing van de monteurs, het up-to-date houden van apparatuur, ontwikkelingen en het werken met kwaliteitsonderdelen kunnen wij een ieder van dienst zijn op het gebied van truck & Trailerservice. Voor de meest uitgebreide ingrepen aan uw truck of trailer kunt u terecht in de grote werkplaats van Alzerda en Dam!

Bij Alzerda & Dam kunt u dus ook terecht voor de reparaties en het onderhoud van uw gehele wagenpark, geen merk of grootte uitgezonderd. De diensten die worden aangeboden zijn:

Onderhoud & Reparatie
APK
Tachograaf
LPK
ABS & EBS
Airco Service
Hydraulische toepassingen
Banden

Alzerda en Dam is gevestigd aan de Galvanilaan 15 te Drachten en uiteraard via www.alzerdaendam.nl 


DTC Surhuisterveen is opnieuw sponsor van de classic tt Drachten en ondersteund ons om het evenement mogelijk te maken! Uiteraard zijn wij als organisatie blij dat de bedrijven langs het circuit alle medewerking verlenen en ons ook nog eens ondersteunen!

Elke transporteur is in staat om goederen van A naar B te transporteren, maar bij DTC Surhuisterveen vinden ze het belangrijk dat er ook kritisch wordt gekeken naar de manier waarop. Van oudsher ligt de focus in de transportbranche voornamelijk op de prijs en is er te weinig oog voor het milieu en het sociale aspect. Het is hoog tijd dat hier verandering in komt en DTC wil actief bijdragen aan deze transitie in de transport.

Het grootste gedeelte van de klanten bestaat uit bedrijven die zich bezighouden met het inzamelen, sorteren, recyclen en verbranden van afval en het produceren van secundaire brandstoffen.

Het doel va. DTC is om de transportwereld duurzamer te maken. Dit is een missie die z3 al jarenlang nastreven en komt tot uiting in o.a. de volgende onderdelen:

Transporteren volgens EURO 6 wetgeving (vrachtwagens niet meer belasten dan toegestaan);
Investeren in nieuw materieel dat zorgt voor CO2-reductie;
Zorg voor personeel door goede opleidingen en goed uitgeruste cabines.

Voor alle informatie over de mogelijke transporten door dtc surhuisterveen zie: www.detransportcompagnon.nl 


Museum de Ramshoek ondersteund de classic tt Drachten

Sinds begin 2023 is museum de Ramshoek te Emmer Compascuum ontstaan. Een nieuw museum, waar de collectie motoren van Martin Willems een unieke plek hebben gekregen! Een plek waar onder het genot van een hapje en drankje, tijdens bijvoorbeeld een stop met de Tourrit van uw club, op afspraak, motoren en allerlei bijzondere musea stukken bezichtigd kunnen worden! Dit wordt de ideale tussenstop voor vele clubs en liefhebbers! Motorclubs, demo clubs en liefhebbers zijn er welkom om een leuke avond te beleven!

Martin Willems is zelf ook steeds vaker op een demo te vinden. Hij rijd zelf regelmatig met het mcrt mee! Wie weet zien we hem nog aan de start in Drachten!

Voor meer informatie over het museum kan gekeken worden op: www.deramshoek.nl 

Martin, Bedankt voor de ondersteuning!

Mochten er nu rijders zijn die meer informatie wensen over dit prachtige museum dan kunnen de vragen in Drachten ook aan Arnold de Roo gesteld worden.


Vehiculous ondersteund de classic tt Drachten

Als organisatie zijn we blij met alle sponsoren, dus ook met vehiculous, de nieuwe beurs met markt voor alles op het gebied van auto, motor, brommer en tractor.

De beurs vindt plaats, overdekt en droog, in de evenementen hallen in Hardenberg! De aanmeldingen gaan hard en de hallen komen vol met van alles en nog wat!

De beurs vindt plaats op 7 oktober en is geopend van 10 tot 17 uur! Kom langs en geniet van al het moois!

Alle informatie is te vinden op www.vehiculous.events 


Tijdens de classic tt Drachten is de catering dit jaar in handen van WES catering en zijn team!

Vanaf zaterdagmiddag zullen ze voor het pand van Alserda en Dam aanwezig zijn met 2 kraampjes, 1 snackwagen en 1 kraam voor heerlijke nasi met saté voor de deelnemers en het publiek! In de snackwagen is al het lekkers te koop wat we in onze raceweekenden nodig zijn! Bij mooi weer komt er nog een ijskraam bij voor de liefhebbers!

WES catering heeft jarenlange ervaring met evenementen in de motorsport en in de hippische wereld! Het is dus vertrouwd om uw broodje thuis te laten en het voedsel over te laten aan dit top team!

Als klap op de vuurpijl worden al onze vrijwilligers voorzien van lunches en koffie! Hiervoor zijn we natuurlijk erg dankbaar als organisatie!

Tot zaterdag 16 en zondag 17 september in Drachten!!


Van Oostenrijk technical Engineering zal ook de classic tt Drachten als sponsor ondersteunen!

Ook Maximilian van Oostenrijk zal ondersteuning aan de classic TT Drachten bieden!

Maximilian is al jaren actief in de demo motorsport en is vaak op diverse circuits te vinden! We zijn dan ook blij met zijn ondersteuning.

In het dagelijks leven wordt Maximilian als technisch engineer ingehuurd door verschillende opdrachtgevers! Geen uitdaging te groot en overal wordt gedacht in oplossingen!

Voor meer info over de mogelijkheden, schiet hem dan even aan in Drachten! Max is te herkennen aan de mooie gele machines!

Mogelijkheden

de sponsormogelijkheden zijn oneindig ,

zelfs korting bij aankoop Ottenhoff

Lijst met sponsoren

Op alle putoline producten speciaal voor de MCRT leden altijd 10 % korting ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œbij Ottenhoff Motoren Scooters deze maand GRATIS VERZENDEN ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒputoline produchten bestellen ๐Ÿ’ช stuur even een mail met u wensen naar ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ info@ottenhoffmotoren.nl ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†